Jdi na obsah Jdi na menu

Rouge the bat

5. 12. 2013

 

 

 

Rouge the Bat (jap. Rūju za Batto )
Věk: 18
Výška: 105 cm
Váha: Tajné
Je to hledačka pokladů (stejně jako Knuckles) a v některých hrách pracuje jako agent nebo pro Eggmana (spolu se Shadowem). Rouge chce najít všechny smaragdy,diamanty a drahé kovy na světě,aby je mohla vlastnit. Rouge by pro lesklé drahé věci udělala cokoliv-kradla by a rvala by se. Když jde do tuhého a je to pro ni příliš nebezpečné,stáhne se a odplachtí pryč. Umí létat,je to totiž netopýr a proto má výhodu. Její útoky jsou kopy nohou a další útok je,že se začne točit kolem své osy a zasáhne nepřítele. Nedá se říct,že je nafoukaná,Rouge je spíš líná a nerada se pouští do nebezpečných situací. Dost si rozumí se Shadowem,jsou sehraná dvojka. Často se hašteří s Knucklesem,baví ji štvát ho,protože Knuckles se nechá dost snadno vytočit. Její další schopností je lození po stěnách.
Rouge se ostatními snáší docela dobře až na toho Knucklese,se kterým jsou rivalové. Některé velmi dobré zdroje říkají,že se Rouge o Knucklese velmi zajímá a líbí se jí,i když to nedává najevo. Vypadá to,že s Amy moc dobré přítelkyně nejsou. Rouge je členem Team Dark (temný tým) spolu se Shadowem a E-123 Omegou a plní různé úkoly.

aby je měla.

 

rouge-the-bat.png

Jméno:Rouge Výška:16 cm Váha:tajná Věk:18 let Druh:netopýrka Titul:manipulovat Blízcí:Shadow,Knuckles Něco o Rouge.Kdo je vlstně Rouge.Její jméno je Rouge a jeto netopýr je strašně mazaná,blázen do emeradů a taky docela svůdna.Taky umí lítat a jiný věci..Osobnost:Líčit rozhodná mladá žena,nebojácná,ctižádostivá,koketní,manipulativný Rouge(Růz) netopýr zlodějka klenotu-tajný agen v Sonic X.Je to netopýr nebo zlodějka???No ja nevím má ráda šperky a krade jako se blíští a z Chaosového smaragdu bi si udělala náhrdelník.Kdisi pomáhala policii a dnes se zamilovala do Shadowa,vzdala se šperků,kvůli Shadovi.Rouge netopýr vládní zmocněné,bělovlasá pslks je infatuated.S rahokamy.Ona inklinuje k práci pro sebe a tají s osobními daty.Její minulost zůstane záhadou pro tento den.Její zvláštní schopnosti zahrnují glide itiskova a šroubovat kód extremně silná.Tohle je Rouge netopýr,e strašne mazana a hlavne na Chaos emeraldy ty jsou pro ni to necenejši udělala by cokoliv