Jdi na obsah Jdi na menu

Silver the hedgehog

6. 12. 2013

 

silver-hedgehog.png

Toto je Silver je to ježek z budoucnosti a umi telekinezaci a má rád Blaze.Sirver je ježek stříbrný.Sirver a Blaze pocházejí z bdoucnosti,jsou to kamarádi už od mala.Sirver umi pohybovat věcmi díki té modré tekutině co mu proudí v tele a taki umi zastavit čas.

 

 

 Silver the Hedgehog (jap. シルバー・ザ・ヘッジホッグ, Shirubāa za Hejjihoggu )
Věk: 14
Výška: 100 cm
Váha: 35 kg
Silver je postava v herních sériích Sonic,poprvé byl představen světu ve hře Sonic the Hedgehog (2006). Není to postava,která byla navrhnuta SEGOu,nakreslil ho neznámý autor na internetové stránce "Sonic Cult". Design od pravého autora se od toho designu od SEGY liší. Yuji Uekawa ho trošku předělal

.Má rád Blaze 
Bylo uvedeno,že Silver se nejdřív jmenoval "Venice". Zajímavé je,že ve Venici (Itálie) je město Soleanna a že Soleanna se jmenuje i město ve hře Sonic the Hedgehog (2006).

Silver se v této hře dostal z budoucnosti do minulosti a hledá Iblis Trigger,který v budoucnosti ničí jeho svět. Jeho blízká kamarádka je mu Blaze,která mu stojí po boku po celou dobu jeho cesty. Silver není nějak fyzicky silný,ale je silný psychicky. Dokáže ovládat věci/lidi/zvířata a přemisťovat je z místa na místo nebo jim smazat paměť tak,že nepřátelé zapomněli,jak bojovat. Taky umí zastavit na chvíli čas.
Silver bývá nervózní,když není poblíž něj Blaze a Blaze o něm říká,že je někdy naivní,protože když se pro něco rozhodne,tak si za tím stojí a přesvědčuje se,že je to pravda. Blaze na konci hry StH 2006 řekla,že se jí to na něm vždycky líbilo,ta naivita. Silver se stejně jako Sonic,Knuckles,Shadow a Blaze umí přeměňovat do super-formy - Supersilvera. V StH 2006 vypadá,že není moc rychlý,ale v Sonic Rivals běhá hodně rychle. Taže je otázkou,jestli JE hodně rychlý nebo NENÍ. Silver jako Sonic umí skákat a kutálet se (Spin Attack). Sonica ze začátku nesnášel,naivně si myslel,že je to Iblis Trigger (nakecal mu to Mephiles) ale ke konci spojili (ještě se Shadowem) síly a zničili zlo. Dokáže taky dělat Chaos Control.