Jdi na obsah Jdi na menu

Sonia manik a Alena

28. 1. 2014

 Sonia bala přijatá Lady Winderbier jen pr dní po jejich narození.Ona pak byla odělena od sourozenců a má klavesnici i medailon,ktrerou promění klavesnici i zbran na své vlastní svobodné vůle.Sonia se stara hodně o móde,skoro víc než cokoliv jiného.Sonia a její bratři byli rození dědici trůnu světa Mobius.Oni vrátí se k později k pokusu retake říši a najít matku královnu Aleenu.

  •  princezna-sonia-hedgehog.png  Sonia ježek.Člen ženy Sonic pod zemí a Sonic je sestra. Unlike Sonic a  Manik, ona byla zvýšena aristokratickou náhradní rodinou a ona nesnáší, když se umaže. Její medallion může převádět do laseru-klávesnice odstřelování. Sonia má motorku jít jak rychle jako Sonic. Sonia získá zamilovanost do Knucklese na konci série. Fanoušci zvažují Sonii být klon pro Amy Roseovou. Ve střídavé skutečnosti, Sonia a její bratři jsou pravítka Mobius, ale ona má rád módu. Ona byla také hrána Jaleel bílou. Její hlas zpěvu byl dělánLouise Valliance.
    Věk:15,20 let
    výška:1 m
    váha:40
    má ráda:Muziku a útok na nepřítele

    nemá ráda:Eggmana Negu

    Sonia již  exsistuje,ale přesto se s ní vmůžete potkat.Kdysi dávno byla Sonia členkou SU(Sonic Underground) a vněm vystupovala jako sestra Sonica a Manica.Pak se ale roku 1992 vyklubala nová hra-The S factor:Sonia and Silver.
    Používa super spin,který je něco jako tornádo.Většina sběratelů sonic si mohla koupit karty,na které se omylem dostala její karikatůra.Je táké velmi silná.

    Okay, I’m totally calling bull on this…   

  • princ-manic-hedgehog.png Manik je Sonic bratr.On byl oddělení a ukradl z respektována rodina master-zloděj-in-trenink.Pharoch,master zroděj,přijal u řade. 
  •  Manikální Manik ježek: Chladný a vypočítavý ježek, který byl zvýšen zloději, na rozdíl od jeho sourozenců. Maniakální se stal zlodějem experta a nakonec se setkal s jeho sourozenci, kdo nesouhlasit s ním krást. Maniakální je bubeník Sonic pod zemí, jeho medallion skrývat jeho bubny, který může způsobit zemětřešení. Maniakální je nejvíce často zajatý sourozenců a byl jednou dán pod myšlenkovou kontrolou, slušivý Robotnik vyzvědač. Ve střídavé skutečnosti, maniakální a jeho sourozenci jsou pravítka Mobius, ale on odnášel každého jsou peníze pro jeho vlastní nenasytnost a požitek. V poslední epizodě, maniakální bicí souprava je zničena Dingo, když on je netvor obra. Jako nahoře, on byl hrán Jaleel bílou  
  •  .
  • kralovna-aleena-hedgehog.png Královna Aleena je románová postava v kresleném seriálu Sonic po zemi.

     Jméno:Aleena

     Manžel:Zokar

     Děti,Sonic,Sonia,Manik

     Sestra,dvojče:Alice

    Ježek královny Aleena: Sonic , Sonia je a maniakální je matka. Ona musela nechat jich v objednávce proroctví k práci. Ona teď je na útěku od jejích vlastních dětí, než čas má pravdu. Aleena má mnohé spojence, včetně Oracle Delphius a Knuckles.

  Queen Aleena XD by ~Domestic-hedgehog