Jdi na obsah Jdi na menu

Sonic the hedgehog

6. 12. 2013

sonic-hedgehog.png

Oblibena cinost:hraní videoher

  Jméno:Sonic Datum Věk:15 narození:1991  lZnamení:rak  Činské znamení:koza Koníčky:běhíní,dobrodružtví Nejlepší kamarád:Tails Má rád:Amy a Sally Schopnosti:běhat rychleji než světlo,stočit se do klubíčka ostnů,vitvořit tornádo atd...Super Sonic Schopnosti:extra rychlost,super síla,líta Dark Sonic Schopnosti:trojnásobně silnější než super Sonic

 Sonic je hlavní maskot firmy sega.V serialu Sonic X se do lidského světa dostal,když zničil centrálu Chaosu.Sonic se sice občas tváří jako drsňák,ale je na tom málo pravdy.Sonic nikdy neodpoččívá,spíše relaxuje.Jeho velký nepřítel je Dr.Egmman,ale je to opravdu jeho nepřítel o tom se můžeme jenom hádat.Sonic bere vše jako hru a skoro nic nebere tak vážně...Sonic se  dokáže proměnit v super Sonica,když má všech sedm Chaosových smaragdů.Je Sonic bestiální vlkodlač ve hře a krátkim filmu.Eggman ho změnil.

 Sonic pod zemi:Ale teď musí pracovat s jeho dlouho stracené sourozence Manika,Soniu a zastavit Dr.Robotnika.Sonic je princ.Sonic je mladý modrý ježek,dospívající hlavni postava.Sonic ježek rád běha.

V Dark Sonika se proměnil jen a jen jedinkrát v 67. díle, když nezvládl své emoce. o dark Sonicovi nic moc kdo neví jen, že je trojnásobně silnějí než Super Sonic...
Historie:
 
Sonic se narodil roku 1991. Tehdy se poprvé oběvil na herní konzole "Sonic The Hedgehog".Sonika Vymislela firma SEGA a postupně k němu domyslela i další.Firma SEGA potřebovala svého maskota (Sonica) ,aby mohla konkurovat firmám, jako například firmě NINTENDO ,která měla Mária. Od té doby se Sonic stal jednou nejvíc populárních animovaných postav na světě. Sonic se později dostal do komixů a animvaných seriálů. Sonica nakreslili: Naoto Ohshima a Yuji Naka.Sonicův vzhled se poprvé změnil v závodní hře Rad Mobile. Sonic byl později nazván cestovatelem v Sonic The Hedehog 3 a jeho pokračování bylo Sonic a Knuckles obě dvě CD byli vydány roku 1994. Byli vydány i další hry: Sonic Chaos roku 1993,Sonic Triple Trouble roku 1994,Sonic Blast roku 1996,Roku 1998 byla Sonicova postava změněna na štíhlejší s delšíma nohama i barva duhovek byla změněna a bodliny byly prodlouženy a zahrnuty více dolů+botám byly přidány přezky. Sonic the Hedgehog Pocket Adventure roku 1999,Sonic Advance roku 2001,Sonic Advance 2 roku 2002,Sonic Advance 3 roku 2004,Sonic Rush roku 2005+Od roku 2005 se začali vyrábět hry dohromady se Sonicem a Mariem.,Sonic Rush Adventure roku 2007. Roku 1999 se objeví Sonicův nový nepřítel Chaos vedený Dr.Robotnikem. Roku 2001 se objeví další nepřítel ježek Shadow.Poté se Sonicem spřátelí. Roku 2004 v Sonic vede svůj Team Sonic v doprovodu Tailese a Knucklese s cílem porazit Robo-ježka který se snaží ovládnout svět. Roku 2006 se snaží zachránit Princeznu Elie od Dr.Eggmana a přitom se vyhnout hrozbě jménem ježek Silvr. Roku 2008 Sonic Unleashed se Sonic proti své vůli změní na ježkodlaka s úkolem zahránit svět před Dark Gaiou. Sonic and Black King SEGA se rozhodla, že hra by se mohla použít v seriálu tak toho viužila. Sonic také vystupoval v jiných hrách z mnoha žánrů, než 2D a 3D plošinovky.Prvním z nich byl pinball hra, Sonic Spinball roku 1993.Poté, další spin-off se objevil: Sonic Labyrinth roku 1995, závodní hry Sonic Drift roku 1994,Sonic Drift 2 roku 1995,Sonic riders roku 2006,Sonic Rivals roku 2006,Sonic Rivals 2 roku 2007 a Sonic riders: Zero Gravity roku 2008, bojových her Sonic Fighters roku 1996, Sonic Battle roku 2003.Sonic je první charakter playable ve svém prvním Chronicles role-playing hra Sonic: The Dark Brotherhood roku 2008,Sonic the Hedgehog roku 2010.Sonic and Mario olimpic games a taky Sonic and Mario winter olimpic games proti sobě vyráží dva týmy Sonicův tým a Máriův oba týmy se snaží vyhrát olimpiádu i Dr.Eggman se zůčastní. První animovaný seriál byl stejného smislu jako animovaný seriál Sonic X sonic the hedehog bojoval proti diktátorovi Dr.Robotnykovi (dědeček Dr.Eggmana).V první seriálu měl původně Sonic další dva sourozence které museli rozdělit ,aby je Dr.Robotnik nezničil.

  Jednou se sonic pokusí zničit vesmírnou základnu Dr.Eggmana.Porazí všechny roboty ale Eggman ho stejně chití a pomocí chaosovích smaragdů Sonika promění, tak že v noci je ježkodlak a ve dne je normální. Jako ježkodlak není sice tak rychlí, ale umí své tělo natáhnout do jakýchkoliv zozměrů.

 

Sonic se dokáže proměnit v Super Sonica pouze, když má všech sedm chaosových smaragdů. V Super sonica se poprvé proměnil v 26. díle, když, musel porazit nestvůru Chaose. Jako Super Sonic
překonává světelnou bariéru a je o 100% silnější, než normílně.Když, potká Shadouwa tak ve 38. díle se propojí se Shadouwem (Super Sonic a Super Shadow), aby mohli zničit vesmírnou centrálu, která je táhlak planetě a chtěla zničit svět.

  moje-mozkovna.blog.cz tam je dort sonic 

  Sonic
 Ježek jako žádný jiný. Sonic se hýbe a myslí rychleji než sluneční svit. Je pořád ve víru dobrodružství, nikdy nestojí na místě moc dlouho. Vždycky si zachová chladnou hlavu, i když jde opravdu do tuhého. A i když se zdá, že už nejde nic zvrátit, Sonic dokáže situaci změnit.Když Sonic řekne centralo chaosu a proměni se na super Sonica.
 Sonic The Hedgehog ( jap. ソニック・ザ・ヘッジホッグ, Sonikku za Hejiihoggu)
Věk: 15 (lidských životů asi 16-17)
Výška: 100 cm
Váha: 35 kg
Popis: Nejrychlejší superzvukový ježek na světě
Hobby: Snowboarding v IceCap Zone,běhání
Narozeniny: 23 . června
Sonic je videoherní postava,hrdina,jehož výrobcem je SEGA,která vyráběla a vyrábí hry dodnes. Vyšlo hrozně moc her,seriálů a komixů. První hra vůbec se Sonicem vyšla 23.června r. 1991,protože SEGA měla v tu dobu konkurenci Maria,který byl hrdinou ve hrách na konzoli Nintedo. Od té doby.co se tento ježek objevil na veřejnosti jeho popularita vzrostla a prodalo se nespočet kopií her s tímto ježkem.
Sonic byl v průběhu času designován mnoha lidmi,první ho nakreslil Naoto Ōshima.
Vyšlo mnoho her - (tyhle jsou takové ty "hlavní")
Sonic the Hedgehog (1991)
Sonic the Hedgehog 2
Sonic the Hedgehog CD
Sonic the Hedgehog 3
Sonic & Knuckles
Sonic Adventure
Sonic Adventure 2

 Sonic Adventure 2

Sonic Heroes
Shadow the Hedgehog
Sonic the Hedgehog (2006-PS3 a XBOX)
Ostatní hry -
Sonic chaos
Sonic Triple Trouble
Sonic Labyrinth
Sonic Blast
Sonic Pocket Adventure
Sonic Advance
Sonic Advance 2
Sonic Advance 3
Sonic Battle
Sonic Rush
Sonic Rivals
Sonic Rush Adventure
Sonic Rivals 2
Sonic Classics
Sonic Jam
Sonic & Knuckles Collection
Sonic Mega Collection (Plus)
Sonic Gems Collection
Sonic the Hedgehog Spinball
Sonic Drift
Sonic Drift 2
Tail's Skypatrol
Dr. Robotnic's Mean Bean Machine
Tails Adventure
Knuckles Chaotix
Sonic the Fighters
Sonic R
Sonic Shuffle
Sonic Pinball Party
Sonic Riders
Sonic and the secter rings
Mario & Sonic at the Olympic Games
Sonic Riders: Zero Gravity
TV -
Sonic X (jap. Sonikku Ekkusu )
Sonic OVA
Sonic Underground
Sonic jak už jsem psala výše,je modrý mluvící ježek,který je extrémně rychlý. Jeho nejlepšími přáteli jsou Tails,Knuckles (i když se sebou někdy bojují). Jeho obrovskou fanynkou je Amy,on ji ale bere jen jako kamarádku. Sonic pokud má u sebe všech 7 Chaos Emeraldů,se dokáže změnit na Supersonic a pak se jeho rychlost rovná rychlosti světla. Sonic zbožňuje běhat z místa na místo,nikde se nikdy nezdrží moc dlouho. Nesnáší vodu,protože neumí plavat a taky nesnáší být utlačován. Vůbec nedává najevo své pocity,jen v těch nejtěžších chvílích,je veselý a z ničeho si moc hlavu nedělá. Někdy překonal svůj strach z vody a dokázal plavat,ale hodně ho to vyčerpalo. Sonic je hodný,odvážný a silný hrdina.
Sonic se s ostatními postavami snáší velmi dobře,až na to,že třeba s Shadowem jsou spíš rivalové a utíká před Amy,která se ho snaží všemožně dostat.
Nejbližší je mu Tails,se kterým jse zná velmi dlouho a zažili spolu nejvíc dobrodružství.

                         

Sonic the Hedgehog
Je série her pro herní konzole značky SEGA, objevující se také na PC. Poprvé se objevuje ve stejnojmenné hře Sonic the Hedgehog roku 1991. První hry byly klasické plošinovky. Protože se vývojáři společnosti Sega chtěli maximálně vyhnout podobnosti her typu Super Mario Bros., Sonic jako zbraň proti nepřátelům nepoužíval žádné kuličky, střelbu apod. ale vlastní bodliny, když se stočil do rotujícího klubíčka.

   Ahojky teď vám chci představit moji nejoblíbenější herní postavičku. Tou se ježek Sonic (Sonic the Hedgehog). Je to modrý ježek, který dokáže běžet nadzvukovou rychlostí. Může se proměnit na Super Sonic za pomoci Smaragdů Chaosu (Chaos Emerald). Ve hrách i ve filmech a pohádkách Sonic sbírá zlaté prstýnky (Rings), které ve hře jsou něco jako podživoty. Pokud je ve hře Sonic zraněn ztratí všechny prstýnky a pokud je zraněn bez prstýnků tak zemře a vezme se mu jeden život. V pohádkách Sonica prstýnky většinou na jedno použití ochrání nebo mu zvýší sílu. Teď zase něco o hře.

   Tady máte něco o Sonicovi kdybyste ho neznali. Sonic je modrý ježek. Běhá nadzvukovou rychlostí. Má hodně kamarádů, ale taky má nepřátele, třeba Doctora Eggmana. Umí se proměnit v super Sonica (to je z něho žlutý ježek) a umí se proměnit v mnoho další. Sonic vychází i na dvd, dílů je 78 a cd je 24. To je něco málo o Sonicovi ale dozvíte se víc.

Takže ježkům ZDAR!!!!

Osobnost Sonic rád relaxuje ale nikdy neodpočívá, pokud jde o bezpráví. Je extrémně benevolentní, a pro ostatní je ochoten riskovat i vlastní život. Sonic většinou není skromný pokud jde o jeho schopnosti. Ve skutečnosti je často zobrazován narcisistický a uzavřený. Britský komiks Sonic the Comic a jiní jej zobrazují jako panovačného, arogantního a paličatého, avšak se silným smyslem pro humor. Sonicovo postavení je často terčem krutých vtípků. Sonica velmi zajímá rocková hudba, v seriálu Sonic Underground účinkuje i ve své vlastní skupině. Některé oficiální popisné obrázky uvádí jako jeho osobní hobby roli DJe. V epizodě Sonic Rush pro Nintendo DS si Sonic užívá breakdance, což je v podstatě jeho primární cesta k naplnění svého Rush-metru. Rovněž jeho bojové pohyby v Sonic Battles jsou založeny na breakdance.

 Sonic pod zemíje americký oživený televizní seriál, který následuje dobrodružství Sonic ježek a jeho sourozenci, růžový ježek Sonia a zelený-hued maniakální. Zvukoví podzemní medvědi malý vztah k často spletitýSonicvesmír (včetně předchozích oživených sérií, také jakSonickomici a hry), a sdílený nemnoho prokázaly charaktery.
Tam byl původně 65 epizod produkovalo; ti, jen 40 byl propuštěn. SatAM spisovatel Ben Hurst byl zapojený do výroby. Tato přehlídka se koná na Mobius podobný SatAm verzi, ale s mnohými rozdíly. Charaktery a jiné věci, které nejsou zahrnuty v přehlídce jsou Snively, pohánět prsteny, Knothole vesnici a bojovníky za svobodu (včetně ocasů). Ačkoli je odkaz na skupinu bojovníka za svobodu to není stejné v SatAM zvukové přehlídce.
Jaleel bílá poskytovala hlasy všem třem sourozencům. Hlavní téma bylo složeno Robbieem Londonem a Mike Piccirillo. Hudební podtrhnout byl složen Jeanem-Michel Guirao a Mike Piccirillo. Série představovaly 40 písní rozšířených přes sérii jak uváděly hudební videa. Každý těchto písní byl složen Mikeem Piccirillem.
Upozornění kazisvěta: Spiknutí a/nebo detaily konce znamenají.
Tři jsou děti Queen Aleena ježka. Oni jsou honěni Doctor Robotnik a jeho potácející se nájemný vrah sidekicks Sleet a Dingo. Důvod, který on honí tři je protožeproroctvíučiněného věštcem Delphius (spoof věštceDelphistarověkého Řecka) - pověst, že Queen je tři děti jeden den najde jejich matku a spolu zničit Robotnik panování a se stát pravítky znovu.
Tři sourozenci mají silný medallions to ne jen se změnit na hudební nástroje ale změnit se na zbraně když triplets být v dokonalé harmonii spolu navzájem. Sonic medallion je elektrická kytara/zbraň, medallion Sonie je klávesnice/zbraň, a maniakální medallion je cymbol/kontrolor země. Tři používat amulety ne jen aby bojoval proti Robotnik sílám ale také mít nástroje na jejich podzemní rockovou kapelu Sonic pod zemí.
Upozornění kazisvěta: Spiknutí a/nebo detaily konce znamenají.
Tři jsou děti Queen Aleena ježka. Oni jsou honěni Doctor Robotnik a jeho potácející se nájemný vrah sidekicks Sleet a Dingo. Důvod, který on honí tři je protožeproroctvíučiněného věštcem Delphius (spoof věštceDelphistarověkého Řecka) - pověst, že Queen je tři děti jeden den najde jejich matku a spolu zničit Robotnik panování a se stát pravítky znovu.
Tři sourozenci mají silný medallions to ne jen se změnit na hudební nástroje ale změnit se na zbraně když triplets být v dokonalé harmonii spolu navzájem. Sonic medallion je elektrickákytara/zbraň, medallion Sonie je klávesnice/zbraň, a maniakální medallion je cymbol/kontrolor země. Tři používat amulety ne jen aby bojoval proti Robotnik sílám ale také mít nástroje na jejich podzemní rockovou kapeluSonic pod zemí.
  • Sonic ježek: Svět je nejrychlejší ježek a vůdce Sonic pod zemí. On je vedoucí zpěvák, jeho medallion převádění do laseru-odstřelovat elektrickou kytaru. Jak rychle jako rychlost zvuku, Sonic moci snadno předběhnout a přechytračit Robotnik síly. On je velký fanoušek psů papriky a je zřídka daleko od paprikového psího státu. On je vyděšený z vody, zatímco on nemůže plavat. Ve střídavé skutečnosti, Sonic a jeho sourozenci byli pravítka Mobius, ale Sonic byl otylý ježek od jedení tak mnoho psů papriky, a zakázal hudbu na planetě. Sonic je nejvíce-používané fráze v seriálu obsahují "to je džus a čas džemu!" a "nechal nás udělat to tomu!" on byl hránJaleel bílá.

SONIC THE HEDGEHOG


 
věk:20 let
výška:1m
váha:40
Rád:běhá,jenom tak se povaluje
Nesnáším:Vodu,metarexsi i Eggmana
Láska:Sally a Amy
Nepřátelé:Dr.Robotnik,Sleet a Dingo
Dr.Robotnik a Snively
Dr.Robotnick,Scrash,grounder a coconuts
Dr.Eggman a jeho roboti
Sonic se narodil 21.června v městě Mobodon.Měl dva sourozence Soniu a Manica a matku Aleenu(byla královnou).Od první chvíle bylo již jasné,že nový maskot bude velmi populární.A byla to pravda!Ať už se hrála hra či se dívalo na seriál,stále bylo více fanoušků.Sega dostala dávku konkurence a od té doby co se objevil seriál Sonic Underground,baví nás dodnes.Je to celkem 20 let!

Rodina

 Sonic satam:stryček Chuck. Sonic pod zemi:strýček Chuck,matka královna Aleena,otec král Zokar (nevistupuje),sestra princezna Sonia,bratr princ Manik. Sonic komix:matka Bernadette,otec Jules,deděček Olgiliue,pes Mutski, 25 let později:Manželka Sally,dcera Sonia,syn Manik.

 Sonic je hlavní protagonista v Sonic X a je Chrisuv nejlepší přítel.On je na světe nerychlejší.

 Osobnost:Sonic je známý,odvážný a volný,-rázný on si užije relaxace,ale je nikdy jeden k odpočinku v obličeji nespravedlnosti,on je extremě schovívavý aby ochotně dl sobě v ohrožení pro ostatný příjímat jakoukoliv výzvu to se postaví.Jenže obecně skromný když to příjde k jeho schopnostem.

 

 

Podle toho jak se řeklo v některém díle Sonic X, řekli, že SOnic je zmutovaný ježek...je to ale pravda???

 
Vše tomu naznačuje, ale proč musí být zmutovaný, když je z úplně jiné galaxie....
Sonic je opravdu neobyčejný rychlý ježek....dokonce umí řídit letadlo Tornádo.... jakto že vždy může při jeho rychlosti vymyslet nějaký plán??? Tohle nám všem vrtá hlavou, že ano.... jak jen může za těch pár sekund vymyslet plán k poražení Eggmana či někoho jiného??? Je pravda, že je určitě velmi chytrý, ale myšlenky nemohou být rychlejší než jeho nohy...to prostě nejde....

Pokud bude chtít o tom podiskutovat.... tak nám napište nebo se zeptejte....  

 

 

       

  Posting this for the sake of more recognition I guess

 Sonic je ježek jako žádný jiný umí běžet rychlostí 300 000 KM/H on je snad rychlejší než stíhačka nemyslíš??? :-D

 Sonic se dokáže proměnit v Super Sonica pouze, když má všech sedm chaosových smaragdů. V Super sonica se poprvé proměnil v 26. díle, když, musel porazit nestvůru Chaose. Jako Super Sonic
překonává světelnou bariéru a je o 100% silnější, než normílně.Když, potká Shadouwa tak ve 38. díle se propojí se Shadouwem (Super Sonic a Super Shadow), aby mohli zničit vesmírnou centrálu, která je táhlak planetě a chtěla zničit svět.

 Super sonic final.png LondonSonic Boom at E3 2014